skip to main content
banner-image
Denmark
Vi donerer 20 mio. portioner morgenmad i 2023*

+ op til 1.000.000 flere

med din hjælp!

Deltag, og hjælp med at donere ekstra portioner morgenmad.

Løs opgaven for at donere morgenmad til dem, der er i nød. Og hvis din tid er dagens hurtigste, vinder du 100 €!*

Vores brands
Hjælp med at donere ekstra portioner morgenmad, og

få chancen for at vinde

100 €*

Du hjælper ikke alene med at donere morgenmad til nogen, der er i nød. Du får også chancen for at vinde 100 €!* Men du skal skynde dig. Det er kun den person, der løser opgaven hurtigst, der vinder .*

Hvordan fungerer det?

Opret en konto or log in

Det tager kun et par minutter.

Gå ind for at donere

Spil spillet, indtast de sidste fire cifre i stregkoden på æsken, og bekræft din deltagelse. Du donerer en portion morgenmad og vinder måske 100 €.*

Tjek din indbakke

Det er det hele! Vi sender dig en e-mail med din score og fortæller, hvem dagens vinder er.

youtube-desktop

Bedre dage starter med

morgenmad.

Hvad er vores "Bedre dage"-løfte?

Ingen skal starte dagen med at være sulten, og derfor har vi støttet morgenmadsklubber og fødevarebanker i hele Europa i 25 år. Nu donerer vi endnu flere portioner morgenmad til dem, der er i nød – og her kan du hjælpe!

+ op til 1.000.000 flere

med din hjælp!

Velgørenhedspartner

denmark
Fødevarebanken

Kellogg's har sammen med Fødevarebanken støttet danske skolers morgenmadsklubber siden 2013. Fødevarebanken leverer overskydende mad til skolerne, som bruger maden i morgenmadsklubber. Læs om Fødevarebanken på vores webside.

Spil nu for at hjælpe med at donere en ekstra portion morgenmad!

Ofte stillede spørgsmål

Den primære periode for deltagelse starter kl. 00.01 den 3. juli 2023 og slutter kl. 23.59 den 24. september 2023. I denne periode kan der vindes 1 præmie om dagen, i alt 84 stk. værdibeviser á 100 € til brug i flere forretninger. 1 præmie vindes af den deltager, som på kortest tid gennemfører ordsøgningen hver dag.

Denne kampagne er åben for alle over 18 år.

Det er kun personer bosiddende i Sverige, Danmark og Finland, der deltage i denne kampagne.

For at deltage skal du:

  1. Købe en pakke Kellogg's.

  1. Scanne QR-koden på pakken, på salgsstedet eller besøge www.kellogg.com/BetterDays

  1. Logge på en eksisterende Kellogg's konto eller oprette en Kellogg's konto, hvis du er ny bruger, og udfylde de nødvendige multifaktor-godkendelseskrav.  

  1. Indtaste de sidste fire cifre i stregkoden på kampagnepakken (se, hvor du kan finde koden på pakken under spørgsmål 7). 

  1. Gennemføre ordsøgningen/puslespillet korrekt. Vinderen er den deltager, som hurtigst gennemfører ordsøgningen/puslespillet hver dag.

Alle Kellogg's morgenmadspakker eller Kellogg's snackpakker kan deltage.

*Samlede vilkår og betingelser

Kun SE, DK og FI. +18 Køb en pakke Kellogg's, gå ind på www.kelloggs.com/BetterDays, indtast de sidste fire cifre i stregkoden, og gennemfør find ord-opgaven mellem kl. 00.01 d. 03.07.2023 og kl. 23.59 d. 24.09.2023 for at deltage i konkurrencen. Præmier: 84 x 100 € (svarer til ca. 744,01 kr.) værdikuponer, der kan bruges i forskellige forretninger, gældende i 12 måneder. 1 præmie uddeles til den deltager, som hver dag gennemfører find ord-opgaven hurtigst. Maks. 1 præmie pr. person og 1 deltagelse pr. dag. Internetadgang nødvendig. Gem kvittering. Deltagelse kræver ikke køb i DK og FI. For hver gennemført deltagelse donerer Kellogg 0,25 €, hvilket svarer til en portion á 30 g af et Kellogg morgenmadsprodukt, til morgenmadsklubber og velgørenhedspartnere i Europa. Mindst 100.000 € vil blive doneret på tværs af Europa (min. 10.000 € pr. velgørenhedspartner) som resultat af denne kampagne, og donationen har et maksimum på 250.000 €. Fuldstændige vilkår og betingelser: www.kellogg.com/BetterDays.
Kellogg vil donere mindst 20 millioner portioner á 30 g af et morgenmadsprodukt til morgenmadsklubber og velgørenhedspartnere i Europa i 2023.

Samlede vilkår og betingelser